Dit ben ik…

Mijn naam is Rick Ouwehand, ik ben 26 jaar oud en kom uit Katwijk.
Sinds 2017 ben ik begonnen met het online delen van mijn fotografie op social media onder de naam Rickvisual.
Dit is begonnen met natuurfotografie, maar langzamerhand is dit steeds meer uit gaan breiden en weet ik inmiddels in veel andere categorieën de weg.
Toch is het fotograferen van de natuur en landschappen hetgeen dat ik het leukste vind om te doen, daarom wil ik dit graag als de kern van mijn werk houden, en probeer ik dit met veel projecten te combineren.

Ik hou ervan om foto’s te maken volgens de stijl die ik de laatste jaren voor mijzelf heb weten te ontwikkelen.
Tijdens het fotograferen heb ik voor 99% van de tijd de camera in de hand, en fotografeer ik uit de losse pols, alleen een statief wanneer het echt niet anders kan!
Hierdoor ben ik flexibel, en kan ik snel op zoek naar interessante hoeken en composities.
Het is het eindresultaat dat geldt, en ik werk hier graag naartoe door mijn creativiteit los te laten en op mijn gevoel af te gaan, van wat ik denk dat het beste is op dat moment.
Deze werkwijze geeft mij tijdens het selecteren en nabewerken een ruime keuze naar de juiste afbeelding. Sommige foto’s blijken achteraf toch niet te kloppen, dus het is fijn om alternatieven achter de hand te hebben.

Met Rickvisual is mijn doel om aan particulieren en bedrijven, unieke en passende beelden te leveren. U kunt dus bij mij terecht wanneer u op zoek bent naar een mooie foto voor aan de muur in uw woonkamer, of wanneer u voor uw website nieuwe foto’s zou willen gebruiken.
Samen bespreken wij uw wensen, en gaan we aan de slag.

Mocht u meer willen weten over mij, mijn werkwijze of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met mij op!